Webcam live Domeniul Schiabil Șureanu

on

- Advertisement -

Webcam cu transmisie live ce surprinde imagini cu panorama de pe partia domeniul schiabil Sureanu. Datorita amplasarii și a altitudinii mari la care se gaseste domeniul schiabil Sureanu, veti descoperi aici, una dintre zonele cu cea mai lungă durată de schi din cursul unui an.

Webcam Domeniul Schiabil Șureanu

Webcam live domeniul schiabil Sureanu cu vedere la Turn.

play-rounded-fill
- Advertisement -

Domeniul schiabil Sureanu este alcătuit din 10 pârtii care insumeaza aproximativ 11km. Domeniul schiabil se găseste în munții Șureanu (cunoscuți și ca munții Sebeșului), subdiviziune a masivului Parâng. Cele 11 partii se gasesc sub doua dintre cele mai inalte varfuri din muntii Sureanu: Varful lui Patru 2103m si Vf Sureanu 2059m.

Lungimea totală a pârtiilor ajunge la 12 kilometri, deservite de 3 instalații de transport pe cablu: 2 teleschiuri și un telescaun.

Programul partiilor domeniul Sureanu 

Partiile sunt deschise pentru turisti de marti pana duminica, de la ora 09:00 la ora 17:00. Luni – inchis, zi de revizie la instalatii.

Cum ajungi la Domeniul Sureanu

Se poate ajunge pe ruta Sebes – Sugag – Oasa – domeniul schiabil, cu o distanta totala de 82 km. Se poate ajunge si cu autobuzul pe ruta Alba Iulia – Sebes – Sureanu.

Drumul forestier de la Lacul Oașa până la Domeniul Schiabil Șureanu, în lungime de 18 kilometri, este întreținut de proprietarii cabanelor din zonă și este menținut practicabil în timpul sezonului.

Cazarea la domeniul Sureanu este posibilă la Luncile Prigoanei (la aproximativ 5-6 kilometri de pârtii) unde există mai multe pensiuni și proprietăți private nelistate, dar și mai aproape, la Poarta Raiului, la doar 2 kilometri.

website sureanu.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Care este varsta de pensionare in Romania?

Care este varsta de pensionare standart...

Atestat Uber – Acte necesare pentru UBER

Uber una dintre cele mai utilizate...

Ghid pentru verificare asigurat CNAS

Verificarea asiguratilor CNAS se poate face...
WebTur Media
error: Content is protected !!