Poiana Brasov live webcam

on

- Advertisement -

Imagini live din Poiana Brasov prin intermediul webcam Poiana Brasov. Poti admira imaginile panoramice din Poiana Brasov cu transmisie live in real time.

Camere live Poiana Brasov Romania

Imagini Live Poiana Brasov cu vedere spre statia de pornire Partia Subteleferic si Gondola Expres Postavaru, Webcam Poiana Brasov Partia Subteleferic.

Camera Poiana Brasov live – teleferic Grand Hotel – partia Subteleferic

Pârtia Subteleferic este o pârtie neagră cu un grad avansat de dificultate și o lungime de 1200 de metri.

- Advertisement -

Poiană Brașov se află stațiunea de schi cu același nume, trasee pe Muntele Postăvaru, plus un patinoar, un centru de recreere acoperit și un complex sportiv cu pârtii pentru tubing și săniuș.

Vara, excursioniștii și bicicliștii explorează cărările verzi de munte, iar hergheliile oferă tururi călare. Hotelurile de lux, pensiunile, magazinele cu produse de schi și restaurantele tradiționale românești animă zona.

Poti urmari tot ce se intampla in Poiana Brasov prin webcam live de pe partie sau din anumite zone ale statiunii cu acelasi nume.

Vremea iarna in Poiana Brasov

Primii fulgi de zapada cad cam spre sfarsitul lui septembrie iar ultimii cam spre sfarsitul lui aprilie. Patura de zapada poate fi garantata incepand cu mijlocul lui decembrie si pana la sfarsitul lui martie. Stratul de zapada are o grosime de aproximativ ~50 cm in Poiana si de aprox. ~100 cm pe munte.

In ultimul timp lipsa precipitatiilor au facut aproape imposibila desfasurarea in conditii optime a sporturilor de iarna.

Ce se poate face in Poiana Brasov iarna

* practicarea schiului alpin si de fond pe pârtiile cu diferite grade de dificultate, fiind asigurat transportul cu mijloace de transport pe cablu;
* practicarea saniusului pe pârtiile special amenajate;
* practicarea patinajului pe patinoarul artificial;
* plimbari cu sanii trase de cai;
* învatarea schiului cu instructori de specialitate în cadrul scolii de schi specializata mai ales în schi alpin cât si schi fond atât pentru începatori cât si pentru avansati; centre pentru închirierea materialelor sportive.

 

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Partia Buscat webcam live partie

Webcam live de la partia Buscat....

Salina Slănic Prahova – Program si pret bilete 2023

Salina Slănic Prahova reprezinta un obiectiv...

Salina Turda – Program si pret bilete 2023

Salina Turda reprezinta punctul de atractie...
WebTur Media