Webcam Predeal Trafic DN1 Live camera

on

- Advertisement -

Imagini surprinse de webcam Predeal trafic pe DN1 drumul ce leaga statiunea Predeal de alte statiuni montane. Cat de aglumerat este traficul pe DN1 in jurul statiunii Predeal se poate urmarii live pe camera instalata pe drumul national 1.

Predeal  webcam  Trafic DN1

Vezi imagini prin Camera live ce surprinde traficul de pe DN1 Predeal – Azuga.

video
play-rounded-fill

Staţiunea Predeal este situatã în centrul României pe Valea Prahovei, între râurile Prahova şi Timiş, la poalele munţilor Bucegi la nord-est de aceştia şi cele ale munţilor Baiului la nord-vest. Oraşul Predeal este cel mai inalt oras din tara, aflat la altitudinea de 1030m-1110m.

In sezonul de iarna statiunea Predeal este foarte aglomerata mai ales in perioada sarbatorilor de iarna atunci cand partia Clabucet devine atractia turistilor aflati in statiune.

- Advertisement -

Prin webcam Trafic Predeal urmarim starea drumului si cat este de aglomerat intre statiunea Predeal si Azuga. Imaginile sunt surprinse live prin sistemul de camere live din Predeal.

Cabana Trei Brazi reprezinta o alta atractie turistica pentru turistii ajunsi in Predeal. Din centrul statiunii se poate ajunge rapid la Cabana Trei Brazi drumul fiind usor de parcurs fie cu masina personala sau chiar pe jos.

Iti recomandam sa urmaresti imagini live prin webcam Predeal – Ix Media

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Partia Buscat webcam live partie

Webcam live de la partia Buscat....

Salina Slănic Prahova – Program si pret bilete 2023

Salina Slănic Prahova reprezinta un obiectiv...

Salina Turda – Program si pret bilete 2023

Salina Turda reprezinta punctul de atractie...
WebTur Media