Ce pret are un kilowatt la Enel – Oferta 2023

on

- Advertisement -

Care este pretul unui kilowatt la Enel in 2023 ?

Daca cauti sa afli ce pret la energie electrica are Enel in oferta actuala iata ce analiza putem noi sa facem in cadrul acestui articol verificand oferta Enel pentru anul 2023.

În perioada 1 ianuarie 2023 respectiv 31 martie 2025 toți clienții casnici Enel Energie beneficiază de plafonarea prețului energiei electrice și gazelor naturale.

- Advertisement -

Pret kilowatt la Enel 2023

Conform cu specificatiile companiei de furnizare Enel Energie, preturile practicate sunt urmatoarele:

  1. Pret 0,68 lei pe kilowatt ora indiferent de abonament
  2. clienții casnici ai căror consum lunar este cuprins între 0 și 100 kWh inclusiv;
  3.  clienții casnici la al căror loc de consum locuiesc persoane care utilizează dispozitive, aparate sau echipamente medicale alimentate de la rețeaua electrică;
  4. clienții casnici care au în întreținere cel puțin 3 copii cu vârsta de până în 18 ani; limita de vârsta se prelungește până la 26 de ani în cazul în care copilul major urmează o formă de învățământ;
  5. clienții casnici familii monoparentale (denumite ca fiind familia formată din persoana singură şi copiii aflaţi în întreţinerea acesteia şi care locuiesc împreună cu aceasta), care au în întreținere cel puțin un copil cu vârsta de până la 18 ani; limita de vârsta se prelungește până la 26 de ani în cazul în care copilul major urmează o formă de învățământ.

Oferta Enel la pretul de 0,80 lei pe Kilowatt ora

Aceasta oferta se aplica pentru consumul lunar cuprins între 100.01 și 255 kWh; maximum 1,3 lei/kWh pentru consumul cuprins între 255 kWh și 300 kWh.

Pretul Enel pentru consum de peste 300 Kilowatti

Plafonul de 1.30 lei/kWh (TVA inclus) este aplicabil pentru clienții cu consum lunar între 100,01 și 300 kWh, exclusiv pentru consumul de energie electrică ce depășește 255kWh, precum și integral pentru clienții casnici al căror consum lunar la locul de consum este mai mare de 300 kWh/lună.

Prețurile finale plafonate menționate mai sus se aplică în cazul în care sunt mai mici decât prețurile finale calculate conform ofertei de furnizare a energiei electrice cu preturi dinamice, tinând cont de componenta fixă si componenta variabilă (prețul mediu ponderat calculat lunar în funcție de consumul orar realizat de client și prețurile orare realizate pe PZU) a energiei active.

Condiţii de facturare ENEL

  • Fără factură de avans, fără garanţii;
  • Factura Enel se transmite prin poșta sau în format electronic, în funcție;
  • Factura lunară cu termen de plată de 15 zile de la data emiterii.

In concluzie daca alegi Enel pretul unui kilowatt Enel nu va depasi 1,30 lei per kilowatt ora cel putin pana in 2025 cand ordonanta de plafonare maxima a pretului la energia electrica va expira.

Tarifele reglementate sunt stabilite de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) în funcţie de nivelul de tensiune în punctul de delimitare şi zona de distribuţie.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

MyElectrica login aplicatie Electrica Furnizare

Cum te loghezi in aplicatia MyElectrica...

Black Friday la eMag are loc vineri 10 Noiembrie

Black Friday la eMag are loc...

Cetatea Brasov – obiectiv turistic pe Dealul Straja

Cetatea Brasovului este un obiectiv turistic...

Webcam Gara de Nord Bucuresti

De curand avem un webcam din...

Complex Paradisul Acvatic Brasov – Pret si Program

Complex Paradisul Acvatic Brasov este un...

Partia Buscat webcam live partie

Webcam live de la partia Buscat....