Contact OLX – Asistenta anunturi gratuite OLX

on

- Advertisement -

Cum intri in contact cu OLX pentru asistenta cu privire la anunturile publicate pe siteul olx.ro

OLX este cel mai mare site de anunturi gratuite sau promovate din Romania, unde zilnic milioane de utilizatori publica si urmaresc anunturi pentru vanzare sau cumparare diverse obiecte.

Pe OLX regasim si anunturi ale unor companii mici sau mijlocii cu privire la posibilitatea de angajare in cadrul acestor companii.

Astazi ne propunem sa analizam modul de contact OLX pentru asistenta utilizatori ai pltformei olx.ro Cum se poate intra in contact cu echipa de call center OLX si daca regasim un numar de telefon OLX.

- Advertisement -

Contact si asistenta OLX

Pentru asistenta si contact OLX call center regasim doua modalitati pe care le exemplificam in cele ce urmeaza:

 • contact OLX prin formularul de contact disponibile pe website – Vezi formular
 • interactioneaza prin chat live cu serviciul de asistenta si call center OLXvezi chat
 • telefon de contact OLXnu este diponibil.

Ai posibilitatea sa ne scrii un e-mail, folosind formularul de contact OLX disponibil pe site-ul oficial olx.ro. Echipa din departamentul de asistenta utilizatori OLX prmite sa raspunda  tuturor mesajelor, in ordinea in care le primesc in intervalul 8:00 – 22:00.

In ce stiutatii intri in contact cu OLX ?

Prin formularul de contact disponibil pe siteul olx.ro se pot adresa intrebari sau solicitari la departamentul de asistenta clienti OLX dupa cum urmeaza:

 • Intrebari legate de livrarea cu verificare a coletelor prin OLX;
 • Informatii despre contul tau OLX;
 • Intrebari despre cumparare si vanzare produse prin siteul OLX.ro
 • Solicitari si intrebari despre modul de promovare si creditare anunturi promovate pe OLX
 • Intrebari de ordin tehnic datorate experientie dvs cu platforma OLX
 • Sugestii cu privire la serviciile OLX Romania
 • Reclamatii OLX cu privire la inselatorie sau frauda pe platforma olx.ro
 • alte solicitari venite din partea dvs.

Adauga anunturi gratuite pe OLX

Cei mai multi utilizatori ai siteului olx.ro pun diferite anunturi de cumparare sau vanzare diverse obiecte pe care ulterior le pot promova pentru ca, anuntul respectiv sa se poata afisa mai sus in categoria din care face parte.

Cum adaugi un anunt pe OLX ?

In primul rand este necesar sa ai un cont de utilizator pe siteul olx.ro Dupa conectarea in contul tau iata care sunt pasii pentru a adauga un anunt pe OLX.

 1. Apasa butonul Adauga anunt nou. Il gasesti in coltul din dreapta-sus al tuturor paginilor din site. Ti se va deschide o pagina noua.

adauga anunt pe olx

2. Completeaza informatiile importante despre ce vrei sa vinzi. Adauga un titlul pentru anuntul tau, categoria in care se incadreaza produsul sau serviciul, descrierea acestuia (cu cat sunt mai multe informatii fie ele tehnice sau legat de stare completate, cu atat mai mult cresc si sansele tale de a gasi un cumparator) si nu uita sa incarci fotografiile.

Cand esti gata, apasa butonul continua.

contact olx romania

3. Verifica pe e-mail confirmarea publicarii. Mesajul de felicitare ar trebui sa ajunga la tine in cateva minute.

asistenta olx promovare anunt

Cam asa arata tabloul unui anunt ce urmeaza a fi adaugat pe OLX. In functie de categoria din care face parte poti adauga pe olx unul sau mai multe anunturi gratuite.

In cazul in care vrei sa publici un anunt pe OLX pentru care vei plati a fi promovat, trebuie sa stii ca in functie de suma platita, anuntul promovat se va afisa inaintea tututor anunturilor de categoria din care face parte.

Am nevoie de asistenta OLX ?

Serviciul de call center sau asistenta OLX este prezent pentru ajutor si suport clienti insa toate intrebarile tale au un raspuns in cadrul articolelor de suport publicate pe OLX.

Intrebarile sunt bine definite si contureaza toate situatiile cu care te poti confrunta atunci cand vrei sa publici un anunt gratuit pe OLX.

Daca ai reclamatii la OLX sau este necesar sa semnalizezi o incercare de frauda atunci poti intra in legatura cu echipa OLX pentru a solutiona si verifica problema semnalata.

OLX ofera sprijin pentru toti utilizatorii sai astfel incat sa evite situatiile de frauda prin adaugarea unor sisteme de protectie automata in momentul in care se incearca asa ceva. Totusi este bine sa verifici vanzatorul si credibilitatea acestuia astfel incat sa nu te trezesti intr-o situatie dificila.

Pentru mai multe informatii despre serviciile OLX va sugeram sa urmariti site-ul oficial regasit la adresa olx.ro

Acest ghid online contureaza pe scurt modul de contact OLX si interactiunea dvs cu echipa de asistenta si suport OLX Romania.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Partia Buscat webcam live partie

Webcam live de la partia Buscat....

Salina Slănic Prahova – Program si pret bilete 2023

Salina Slănic Prahova reprezinta un obiectiv...

Salina Turda – Program si pret bilete 2023

Salina Turda reprezinta punctul de atractie...
WebTur Media