My Vodafone – aplicatie servicii Vodafone Romania

on

- Advertisement -

My Vodafone este o aplicatie dezvoltata de Vodafone Romania pentru a integra toate serviciile sale intr-o singura aplicatie mobila. Prin My Vodafone poti gestiona cu usurinta toate serviciile tale si abonamentele din reteua Vodafone.

Aplicația My Vodafone

Recomandam clientilor Vodafone folosirea aplicatiei MY Vodafone pentru a gestiona diferite servicii precum:

 • Plata factura Vodafone direct din aplicatia My Vodafone;
 • Reincarcare cartela Vodafone;
 • Cost control – costul detaliat pentru serviciile Vodafone;
 • Posibilitate de reinoire abonament Vodafone;
 • Roaming – activare gestionare numere in roaming;
 • Ai acces direct in magazinul Vodafone online prin aplicatia My Vodafone;
 • Schimbare numar din aplicatia My Vodafone;
 • Schimbare cartela Sim Vodafone.

Aplicatia MY Vodafone este utila pentru plata facturilor aferente serviciilor Vodafone contractate de tine. Verifici, descarci și plătești factura instant, 100% securizat. În plus, ai acces la istoricul și la media facturilor din ultimele 6 luni, ca să îți poți gestiona ușor cheltuielile.

- Advertisement -

În noua aplicație ai access la toate numerele Vodafone pe care le utilizezi și le poți administra într-un singur loc, indiferent ca este vorba de numere de abonament, Cartela sau Vodafone Business.

Modificare cartela sim din MY Vodafone

aplicatia my vodafone schimbare sim

La nevoie, dacă SIM-ul tău este defect sau dacă l-ai pierdut, îl poți schimba cu unul nou. Partea cea mai bună: păstrezi același număr de telefon. O facilitate foarte buna in cazul in care vrei sa pastrezi un unumar de telefon si ai o problema cu cartela sim.

Noua aplicatie MY Vodafone are acum un design nou, intuitiv gata sa te duca rapid catre noile functii din aplicatie, functii cu ajutorul carora gestionezi mult mai usor toate serviciile tale la Vodafone.

Factura ta in aplicatia MY Vodafone

factura vodafone

In exemplul de mai sus se poate vedea optiunea Facturile mele din aplicatia MY Vodafone. Poti sa plătești factura direct din aplicație, primești confirmarea plății pe e-mail și ai acces la un istoric al facturilor din ultimele 6 luni. În plus, atunci când ai nevoie, poți descărca oricare dintre aceste facturi sau poți amâna plata facturii curente.

Test de viteza internet direct in aplicatia My Vodafone

O rubrica foarte utila pentru cei ce au nevoie de viteza maxima la internet este rubrica Testeaza viteza retelei. Poti sa testezi viteza rețelei la care ești conectat si vezi cât de rapid funcționează datele mobile sau Wi-Fi-ul avand si  acces la istoricul tuturor testelor efectuate, direct în aplicație.

Amintim faptul ca, in 2020 Vodafone a finalizat achiziția UPC este una dintre cele mai importante tranzacții de pe piața de telecomunicații din România. În urma achiziției, Vodafone devine un partener semnificativ în ceea ce privește serviciile de telecomunicații complete și va oferi mai multe beneficii și produse de top clienților, companiilor, dar și altor actori sociali și economici.

Portare numar in reteua Vodafone

Pentru a-ţi porta numărul în reţeaua Vodafone dintr-un magazin fizic Vodafone este necesar sa ai cu tine cartea de identitate şi ultima factură de la operatorul actual.

Pentru a-ţi porta online numărul în reţeaua noastră trebuie să urmezi pașii de mai jos:

 • alege telefonul și/sau abonamentul dorit din magazinul online
 • selectează opțiunea „Am număr în altă reţea şi vreau să-l portez la Vodafone” în coșul de cumpărături
 • completează datele tale
 • trimite comanda.

Odata portat in reteua Vodafone poti utiliza fara probleme aplicatia My Vodafone, avand drepturi depline si beneficiile tuturor functiilor acestei aplicatii.

Descarca aplicatia MY Vodafone

Poti descarca aplicatia MY Vodafone dupa cum urmeaza:

Cu siguranta aplicatia Vodafone este utila tuturor clientilor sai si faciliteaza modul de interactiune dintre companie si clientii sai. Urmarim noile functii dezvoltate de cei de la Vodafone pentru aceasta aplicatie iar daca apar noutati vom reveni cu noi articole postate in ghidul nostru media.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

MyElectrica login aplicatie Electrica Furnizare

Cum te loghezi in aplicatia MyElectrica...

Black Friday la eMag are loc vineri 10 Noiembrie

Black Friday la eMag are loc...

Cetatea Brasov – obiectiv turistic pe Dealul Straja

Cetatea Brasovului este un obiectiv turistic...

Webcam Gara de Nord Bucuresti

De curand avem un webcam din...

Complex Paradisul Acvatic Brasov – Pret si Program

Complex Paradisul Acvatic Brasov este un...

Partia Buscat webcam live partie

Webcam live de la partia Buscat....