Contact & Cazare Hotel Teleferic Poiana Brasov

on

- Advertisement -

Teleferic Grand Hotel din Poiana Brasov oferă cazare cu vedere panoramică la munte, avand un total de 127 de camere si apartamente premium.

Hotelul se află la 12 km de orașul Brașov iar Cetatea Râșnov este situată la 12 km. Poti vizita si Castelul Bran care se află la 25 km de hotel. Oaspeții au la dispoziție o parcare gratuită cu 150 de locuri.

Contact Hotel Teleferic Poiana Brasov

Pentru a intra in contact cu personalul de la receptie Hotel Teleferic din Poiana Brasov avem urmatoarele modalitati de contact:

- Advertisement -
 •  telefon hotel Teleferic: 0368 100 200 sau 0368 100 201
 •  email: frontoffice@telefericgrandhotel.ro
 •  email rezervari:  rezervari@telefericgrandhotel.ro

Adresa de contact Hotel Teleferic: Strada Poiana Soarelui 243 Poiana Brasov, Brasov, 500001

Informatii cazare Hotel Teleferic Poiana Brasov

Daca cauti o experienta de neuitat in perioada sarbatorilor de iarna sau o experienta la scki atunci cazarea la Hotel Teleferic este primul pas catre un sejur superb.

Facilitati cazare camere Hotel Teleferic

 •  camere single ( suprafata 18 mp) dotate cu un pat matrimonial si alcatuite din grup sanitar propriu, incalzire pardoseala in baie, balcon (3,5 mp), televizor, minibar, internet wireless, climatizare, telefon, seif, birou, uscator de par.
 •   camere duble economic (suprafata 19 mp)prezinta pat matrimonial sau paturi twin separate. Acest tip de camere sunt plasate la nivelul inferior al hotelului, nu detin balcon si cuprind  dotari precum grup sanitar propriu, incalzire pardoseala in baie, televizor, minibar, internet wireless, climatizare, telefon, seif, birou, uscator de par.
 • camere duble standard (suprafata 23 mp) cu pat matrimonial sau twin. Majoritatea camerelor au si balcon (5,5 mp) cu scaune si masuta. Ele sunt dotate cu grup sanitar propriu, incalzire pardoseala in baie, balcon (3,5 mp), televizor, minibar, internet wireless, climatizare, telefon, seif, birou, uscator de par.
 •   camere duble superioare (suprafata 31 mp) pat matrimonial sau paturi twin separate: grup sanitar propriu, incalzire pardoseala in baie, balcon (8 mp), televizor, minibar, internet wireless, climatizare, telefon, seif, birou, uscator de par.
 • apartamente junior economic (suprafata 37 mp) alcatuite dintr-un dormitor cu pat matrimonial sau paturi twin si camera de zi cu canapea extensibila.  Aceste apartamente sunt prezente la nivelul inferior al hotelului si nu detin balcon: grup sanitar propriu, incalzire pardoseala in baie, canapea extensibila 140cm, televizor, minibar, internet wireless, climatizare, telefon, seif, birou, uscator de par.
 • apartamente junior (suprafata 38 mp) dotate cu : grup sanitar propriu, incalzire pardoseala in baie, balcon (9 mp), televizor, minibar,canapea extensibila 140cm, internet wireless, climatizare, telefon, seif, birou, uscator de par.
 • apartamentul junior premium (suprafata 42 mp) este situat la ultimul nivel , fiind alcatuit dintr-un pat matrimonial si o canapea extensibilă de 140 cm, grup sanitar propriu, incalzire pardoseala in baie, balcon (9 mp), televizor, minibar, internet wireless, climatizare, telefon, seif, birou, uscator de par.
 •  apartamentele deluxe (suprafaţă de 63 mp) se regasesc la ultimul etaj al hotelului,  fiind definite de un perete realizat integral din sticla, balcon cu scaune și masa, , grup sanitar propriu, incalzire pardoseala in baie, balcon (9 mp), televizor, minibar, internet wireless, climatizare, telefon, seif, birou, uscator de par. Spatiul de cazare al acestui tip de apartament  dispune de un dormitor separat cu un pat matrimonial si un living cu o canapea extensibila.

Rezervarile pentru sejururi la hotel Teleferic din Poiana Brasov se pot face pe site-urile de specialitate sau direct pe site-ul oficial telefericgrandhotel.ro

Prezentare video Hotel Teleferic iarna

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

MyElectrica login aplicatie Electrica Furnizare

Cum te loghezi in aplicatia MyElectrica...

Black Friday la eMag are loc vineri 10 Noiembrie

Black Friday la eMag are loc...

Cetatea Brasov – obiectiv turistic pe Dealul Straja

Cetatea Brasovului este un obiectiv turistic...

Webcam Gara de Nord Bucuresti

De curand avem un webcam din...

Complex Paradisul Acvatic Brasov – Pret si Program

Complex Paradisul Acvatic Brasov este un...

Partia Buscat webcam live partie

Webcam live de la partia Buscat....