Camere live Costinesti – webcam Costinești, Constanța

on

- Advertisement -

Costinești este satul de reședință al comunei cu același nume din județul Constanța, Dobrogea, România. Prin intermediul imaginilor live surprinse de sistemul webcam din Costinesti poti vedea care este atmosfera in statiunea Costinesti.

Camere live din Costinesti cu vedere la epava evanghelia dar si cu vedere la plaja pentru a va face o imagine completa despre aglumeratia din statiune in sezonul estival.

O alternativa pentru perioadele cand marea este neprimitoare, este lacul Costinesti, cu o suprafata de 7 hectare, care va da posibilitatea sa faceti o plimbare cu barca, numeroase terenuri sportive, accesorii pentru practicarea sportului nautic, terase, restaurante, baruri, cluburi.

- Advertisement -

Webcam Costinești, Constanța

Camere live din statiunea Costinesti ce includ imagini de pe plaja sau imagini panoramice cu statiunea si epava Evanghelia.

webcam costinesti

In prezent capacitatea de cazare a statiunii Costinesti este de peste 60.000 locuri dispuse in hoteluri, vile, bungalow-uri si camping, amenajate cu spatii verzi care dau un farmec aparte acestei statiuni.

Webcam live Costinesti cu vedere la epava evanghelia

La 15 octombrie 1968, Evangelia, nava ce a aparţinut omului de afaceri grec Aristotel Onassis, a eşuat în condiţii încă misterioase la 1,5 mile marine în larg de plaja staţiunii Costineşti.

In prezent aceast aepava atrage nenumarati turisti fiind considerata un obiectiv turistic. Există și un proiect pentru refacerea structurii de rezistență, renovarea, cosmetizarea și amenajarea epavei ca punct turistic.

Nava are peste 131 de metri lungime, peste 17 metri lățime și peste patru metri lățime. Numele acesteia, încă vizibil, „Evanghelia” este al patrulea pe care nava l-a purtat.

webcam epava costinesti

La mare cautare in sezonul estival este cazarea in Costinesti care de regula are un pret potrivit pentru nenumarati turisti in comparatie cu statiunile din nordul litoralului. Cele mai bune oferte pentru cazare in Costinesti se pot obtine direct de la proprietarii pensiunilor din Costinesti.

Costinesti se mai poate numisi  „capitala” vacantelor estivale ale tineretului din Romania, se afla in perimetrul satului cu acelasi nume, la 31 km sud de orasul Constanta, pe malul Marii Negre.

Dupa delimitarea nordica a plajei amenajate se continua nisipul, la adapostul malului inalt, pana in dreptul Capului Tuzla, in zona caruia sta de veghe, solitar, de prin 1970, vaporul esuat „Evanghelia”.

Practic plaja este delimitata de promotoriile unui golf larg. in sud, dincolo de hotelul „Forum”, se desfasoara arcul unui alt golf, ce are si el o plaja naturala de circa 300 m. Prin webcam Costinesti se poate urmarii in timp real si starea vremii. – Prognoza meteo Costinesti.

In mod frecvent cautam sa urmarim imagini live din statiune prin sistemul webcam Costinesti tocmai pentru a vedea atmosfera din timpul sezonului estival.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

MyElectrica login aplicatie Electrica Furnizare

Cum te loghezi in aplicatia MyElectrica...

Black Friday la eMag are loc vineri 10 Noiembrie

Black Friday la eMag are loc...

Cetatea Brasov – obiectiv turistic pe Dealul Straja

Cetatea Brasovului este un obiectiv turistic...

Webcam Gara de Nord Bucuresti

De curand avem un webcam din...

Complex Paradisul Acvatic Brasov – Pret si Program

Complex Paradisul Acvatic Brasov este un...

Partia Buscat webcam live partie

Webcam live de la partia Buscat....