AcasăPartii de schiLive Webcam Arieseni

Live Webcam Arieseni

Webcam Arieseni live cu Partia de schi Vartop Arieseni. Vezi in direct conditiile meteo, imagini cu stare partiilor si stratul de zapada, pe camerele live oferite de Partia de schi Vartop-Arieseni.

Webcam Arieseni LIVE – Partia Vartop

Camere live de pe partia Vartop II Arieseni

Info Webcam Arieseni

Comuna Arieseni se afla la granita dintre judetele Alba si Bihor, la o altitudine de 950 m, reprezentand un punct de plecare in traseele de escalada si drumetie din Muntii Apuseni.

Partia de schi Vartop este asaltata de schiori mai ales la sfarsit de saptamana, atunci cand funcţioneaza si instalatia de nocturna, adica vinerea si sambata intre orele 18,00 si 20,30. Accesul cu sanii nu este permis pe partie, pentru ele fiind amenajata o panta mai mica.

Prin  sistemul webcam Arieseni live urmarim imagini de la baza partiei Varlop dar si conditiile meteo pentru perioada in care dorim sa facem o excapada la munte.

Partia din Arieseni are o cota de plecare undeva la 1150 de metri iar cota de sosire undeva la 1041 metri cu un grad de dificultate mediu. Asa cum se vede si in imaginile live surprinse de webcam Arieseni, partia este dotata cu tun de zapada insa de obicei stratul de zapada este prezent in tot sezonul la Arieseni.

Localizare pe harta camera Arieseni live 

webcam arieseni harta

Pentru obiective turistice in Arieseni va invitam sa urmariti articolul – Obiective turistice Arieseni

Vremea Arieseni

Imagini despre starea vremii din Arieseni si starea stratului de zapada se pot urmari pe camerele live din Arieseni partia Vartop.

ARIEȘENI Vremea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Contact Electrica Furnizare call center clienti

Electrica Furnizare este cel mai mare operator de furnizare...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.