AcasăInfo BanciContact - Credit Europe Bank

Contact – Credit Europe Bank

Cum intram in contact cu operatorii  Credit Europe Bank daca ai nevoie de informatii sau ai nevoie de serviciul de suport clienti al bancii Credit Europe Bank.

Ca parte a grupului financiar olandez Credit Europe NV dorim să punem la dispoziţie experienţă, competenţă si inovaţie – pentru că adevărata recunoaştere a valorii produselor şi serviciilor pe care le oferim este dată de cei care le utilizează.

Telefon Credit Europe Bank contact

Daca ai nevoie de ajutor sau de informatii despre serviciile bancare oferite de Credit Europe Bank avem la dispozitie urmatoarele metode de contact:

Contact telefonic Credit Europe Bank

Telefon Credit Europe Bank – 0801.000.000 (număr apelabil din reţeaua Telekom Romania) sau 0750.000.000 și 0724.100.000 (număr apelabil din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă, inclusiv internaţional).

CEBLine este un serviciu telefonic destinat clientilor Bancii, persoane fizice. Prin intermediul acestui serviciu aveti posibilitatea sa obtineti informatii privind produsele detinute la Banca sau alte servicii/produse oferite de Credit Europe Bank.

De asemenea, puteti afla anumite informatii despre produsele dumneavoastra direct din meniul telefonic, fara a mai fi transferat catre un reprezentant al Bancii.

• 0801.000.000 (apelabil din reteaua Telekom, tarif local)
• 0750.000.000 (apelabil din orice retea, tarif normal).
• 0724.100.000 (apelabil din orice retea, tarif normal).

Produsele Credit Europe Bank sunt motivele principale pentru care peste 400.000 de români au ales serviciile bancare ale bancii.

Conforma datelor oferite de banca Credit Europe, in România asigura o gamă largă de produse şi servicii pentru aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii și le suntem alături prin intermediul unei reţele alcătuite din 24 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distribuţie: 57 de ATM-uri, peste 8200 de POS-uri, servicii de Internet Banking şi Phone Banking, servicii alternative de plată precum sticker, brățară, Apple Pay și Google Pay.

Internet Banking la Credit Europe Bank

Activarea aplicației CEB-mTOKEN se face folosind parola inițială primită pe SMS la numărul de telefon declarat în relația cu banca si numele de utilizator primit pe e-mail la adresa de e-mail pe care ai declarat-o la bancă pentru utilizarea serviciului Internet Banking.

Ce poti face prin aplicatia Credit Europe bank:

  • ai acces la contul curent sau la conturile de economii;
  • poti face trannsferuri intre conturi;
  • poti face un depozit la termen;
  • ai acces la celmai bun schimb valutar;
  • plus multe altele.

Pentru mai multe detalii despre banca sau despre cum poti intra in contact cu Credit Europe bank poti consulta site-ul oficial crediteurope.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Contact Electrica Furnizare call center clienti

Electrica Furnizare este cel mai mare operator de furnizare...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.