AcasăInfo BanciBanca Comerciala Romana - BCR

Banca Comerciala Romana – BCR

Banca Comerciala Romana cunoscuta plublicului larg sub denumirea prescurtata BCR, este una dintre principalele banci din Romania avand nenumarti clienti in randul persoanelor fizice sau juridice.

Banca Comercială Română, membră a Erste Group, Austria incluzând operațiunile de bancă universală, precum și societățile de profil de pe piața leasingului, pensiilor private și a băncilor de locuințe.

Printre cele mai accesate servicii ale Bancii Comerciale Romane se regasesc urmatoarele:

 • Digital banking BCR;
 • Conturi si carduri la Banca Comerciala Romana;
 • Credite – credite pentru casa la BCR, credite pentru masina sau nevoi personale;
 • Economii precum – depozite la termen BCR, investitii sau conturi de economii;
 • Curs valutar BCR
 • internet banking – 24banking.

Ca o incursiune in istoria BCR, in anul 1990 – se constituie Banca Comercială Română prin preluarea activităţilor comerciale ale Băncii Naţionale a României.

Premii obtinute de Banca Comerciala Romana

 • Guiness World Record  – Cea mai mare lecție de educație financiară din lume, 2018;
 • Premiul de Excelență în România după 30 de ani – Piata Financiara;
 • Cel mai mare număr de clienți în mobile banking, 2019 – FinMedia.

Curs valutar BCR – banca Comerciala Romana

Cursul valutar BCR este unul dintre principalele repere atunci cand vine vorba de posibilitatea de a schimba anumite valute. Prin intermediul serviciului curs valutar BCR se pot face simulari de conversie in functie de moneda aleasa.

Cursul valutar BCR este actualizat zilnic si prezinta cotatiile tuturor valutelor de interes general. Prin convertorul de valuta poti estima cat poti obtine daca schimbi valuta la cursul BCR din ziua respectiva.

curs valutar bcr

Curs valutar BCR carduri

Poti efectua conversie sau schimb valutar la BCR in fucntie de cardul tau atasat la un cont BCR.

Curs Valutar BCR – Card Mastercard

Curs valutar BNR + comision conversie practicat de BCR pentru tranzactiile realizate in alta moneda decat cea a cardului (include comision conversie valutara 2%)

Curs valutar BCE (Banca Centrala Europeana): EUR – RON este actualizat zilnic conform cu regulamentul in viguare. Cursul valutar BCR se poate urmarii zilnic pentru a vedea fluctuatiile pentru anumite monede.

Card VISA – curs valutar BCR

Si in acest caz, Cursul valutar Visa + comision conversie practicat de BCR pentru tranzactiile realizate in alta moneda decat cea a cardului include comision conversie valutara 2%.

Cel mai urmarit curs valutar BCR este acela pentru moneda euro respectiv – curs euro BCR.

Exemplu de afisare curs valutar BCR

curs valutar

* Acest curs valutar este doar un exemplu, pentru cursul valutar BCR Romania consultati site-ul oficial la rubrica curs valutar BCR – vezi curs

Va recomandam sa analizati si modul prin care puteti intra in contact cu ING pentru serviciile bancare oferite de ING, urmarind articolul – Modalitati de Contact ING call center

Cele mai apreciate servicii banca Comerciala Romana

Contul George Online – Beneficii

 • La retrageri de la orice ATM din lume* sau transferuri în lei către orice bancă din România.
 • Pentru administrare cont zero comision
 • Pentru administrare cont curent în EURO ai zero comision
 • Pentru emiterea și administrarea a 2 carduri suplimentare Card George Standard cu ZERO comision la retrageri de numerar de la orice ATM din lume*.

Cum poti deschide un cont George la BCR ?

Deschizi un cont George 100% online, potrivit pentru nevoile tale. Urmează pașii de mai jos și vei avea contul în mai puțin de 10 minute.

 1. Poti accesa pagina de inregistrare cont George accesand – Vreau George
 2. Completează informațiile de deschidere cont George 100% online. Avem nevoie de câteva date despre veniturile tale și cum intenționezi să utilizezi contul.
 3. Vom verifica identitatea ta, din motive de securitate. Pentru aceasta vei avea un apel video cu un specialist George. Vei fi contactat în câteva minute.
 4. Primești contractul prin email și îl semnezi electronic. Și atât, contul George 100% onlne este gata de utilizare.

Odată ce ai finalizat fluxul de deshidere, contul George este activat imediat, cu acces instant la Internet și Mobile Banking.

Contact BCR – banca Comerciala Romana

Pentru a intra in legatura cu serviciul de relatii cu clientii avem la dispozitie mai multe modalitati pe care le regasim detaliate in rubrica Contact BCR pe site-ul oficial.

Din România: *2BCR (*2227) – asistenta si suport clienti BCR

Număr cu tarif normal, disponibil 24/7 pentru card și internet banking sau Luni-Duminică, 08-22:00, pentru orice informații despre produsele tale.

Din străinătate:  Telefon BCR +4021.407.42.00

Poti solicita asistenta prin asistentul virtual ADA – un chat online disponibil pe site-ul oficial la rubrica Contact BCR. – Vezi aici

BCR credit nevoi personale

Pentru creditul de nevoi personale de la BCR se pot accesa sume de bani in functie de nevoile fiecaruia insa recomandarea bancii este sa accesati contul GEORGE.

Intră în George Store și accesează George Credit. Selectează  din meniu Credit nevoie personale sau refinantare și urmează pașii de acolo. Dacă îndeplinești toate condițiile, creditul este ca și luat, în doar 10 minute.

Conditii BCR credit de nevoi personale

 • Să ai veniturile din salarii raportate la ANAF sau încasate în cont la BCR, fie venituri din pensie, reportate la ANAF;
 • Să nu ai restanțe curente, inclusiv popriri;
 • Să nu fi înregistrat restanțe semnificative la credite, în trecut;
 • Să ai vârsta între 18 și până la 65 de ani la finalizarea creditului dacă ești salariat sau pâna la 70 de ani daca ești pensionar.

Banca Comerciala Romana sau BCR ofera informatii detaliate despre toate conditiile de creditare sau refinantare dar si despre alte servicii bancare oferite de BCR.

Va recomandam sa va informati despre serviciile BCR pe site-ul oficial bcr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Contact Electrica Furnizare call center clienti

Electrica Furnizare este cel mai mare operator de furnizare...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.