Antivirus gratuit telefon android

on

- Advertisement -

Care este cel mai bun antivirus gratuit pentru un telefon cu sistemul Android ?

Nevoia unui antivirus pentru sistemul android a crescut odata cu riscul unor atacuri de tip malware, mai ales atunci cand sunt utilizate site-uri de risc fara certificate ssl active sau site-uri rau intentionate.

Cel mai bun antivirus android gratuit

Daca te gandesti sa iti instalezi un antivirus pentru android gratuit atunci va propunem sa identificam care sunt cele mai bune sisteme de protectie, antivirus android gratuit. Cel mai bun antivirus pentru android se poate descarca si instala usor din magzin play iar solutiile de protectie recomandate sunt cele expuse mai jos.

- Advertisement -

1. Bitdefender Antivirus gratuit android

Aplicatia antivirus Bitdefender, identifică mai bine de 99% din virușii destinați platformei Android. Antivirusul este gratuit si poate fi descarcat din magazin play pentru instalare.

Bitdefender Antivirus Free furnizează protecție antivirus de bază împotriva amenințărilor ce vizează platforma Android. Gata să ruleze imediat după ce a fost instalată, aplicația joacă rolul unui veritabil gardian, gata sa blocheze amenințările îndreptate către dispozitivul dvs.

Dupa instalare nu trebuie sa mai setezi absolut nimic doar te vei bucura de protectia antivirus gratuita de la Bitdefender Android.

Bitdefender Antivirus Free folosește motoare de scanare foarte performante cu o rată mare de detecție pentru a proteja dispozitivele ce rulează cu Android.

Descarca Bitdefender antivirus gratuit – descarca aici

2. Antivirus gratuit Sophos Intercept X pentru Android

O alta aplicatie de top care te protejeaza impotriva oricaror riscuri, este Sophos Intercept X, antivirus gratuit pentru telefoanele android.

Aplicația a obținut în mod constant un scor de protecție de 100% în comparația AV-TEST cu cele mai bune aplicații de securitate și antivirus pentru Android.

Acest antivirus include o caracteristică de control al aplicațiilor care vă permite să setați restricții pentru aplicațiile instalate și să limitați accesul la informații personale.

Descarca antivirus gratuit – sophos intercept X

3. Avira Security Antivirus

Cei de la Avira au dezvoltat o solutie de protectie pentru dispozitivele mobile cu Android astfel incat sa va ofere o protectie avansata la cel mai mic cost – gratuit.

Cel mai recent software antivirus mobil combină acum protecția supremă cu un dispozitiv de curățare și amplificator pentru telefon. În plus, vă protejează confidențialitatea cu VPN gratuit.

Avira este foarte popular in randul solutiilor de antivirus si va garanteaza protectie impotriva tututor amenintarilor din mediul online mai ales pe sistemul android.

Descarca antivirus android Avira – descarca aici

4. ESET Mobile Security

Un alt antivirus gratuit pentru telefoanele Android este si solutia ESET Mobile Security care va ofera o protectie ridicata impotriva amenintarilor online.

In versiunea gratuita avem urmatoarele specificatii tehnice:

  • Antivirus
  • Scanare în timp real
  • Raport de securitate
  • Jurnal de activitate
  • Blocare de la distanță
  • Alarmă de la distanță
  • Suport pentru tablete.

ESET se bucură de încrederea a milioane de utilizatori ca dvs. din întreaga lume.

Descarca antivirus gratuit ESET pentru android – vezi aici

Indiferent de solutia de protectie antivirus preferata, toate aplicatiile de protectie pentru sistemele Android au o rata de protectie foarte ridicata si sunt in permanenta actualizate la cele mai inalte tehnologii de detectie si eliminare virusi pe telefoane si tablete android.

Cu o solutie premium ai o protectie suplimentara mai ales la protectia casutei postale foarte utila atunci cand folositi o adresa de email business.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

MyElectrica login aplicatie Electrica Furnizare

Cum te loghezi in aplicatia MyElectrica...

Black Friday la eMag are loc vineri 10 Noiembrie

Black Friday la eMag are loc...

Cetatea Brasov – obiectiv turistic pe Dealul Straja

Cetatea Brasovului este un obiectiv turistic...

Webcam Gara de Nord Bucuresti

De curand avem un webcam din...

Complex Paradisul Acvatic Brasov – Pret si Program

Complex Paradisul Acvatic Brasov este un...

Partia Buscat webcam live partie

Webcam live de la partia Buscat....