Rank Math plugin seo pentru WordPress

on

- Advertisement -

Rank Math este un plugin seo cu ajutorul caruia putem optimiza rapid un site construit pe WordPress. Plugin-ul se regaseste in versiune gratuita sau versiune premium pentru care ai cateva functii in plus.

Website-urile construite in WordPress au inceput inca din anul 2020 sa domine piata iar furnizorii de gazduire web deja au incluse pachete special concepute pentru gazduire web WordPress.

Optimizare seo cu Rank Math

In ultima perioada Rank Math a castigat teren in fata Yoast Seo datorita multitudini de functii seo oferite in mod gratuit pe versiunea standart.

- Advertisement -

Cu ajutorul plugin-ului Rank Math, personalizați cu ușurință setările SEO importante, controlați ce pagini sunt indexabile și cum doriți să apară site-ul dvs. în căutare cu date structurate.

La instalare, Rank Math verifică setările site-ului dvs. și recomandă setările ideale pentru performanță optimă. Expertul pas cu pas configurează apoi SEO-ul site-ului dvs., profilurile sociale, profilurile de webmaster și alte setări SEO.

Interfața de utilizator simplă, dar puternică, evidențiază informații importante despre postările tale alături de postarea în sine. Folosind aceste informații, poți îmbunătăți instantaneu SEO postării tale.

Functii de baza Rank Math

 • Meta descrieri și titluri – Puteți modifica manual descrierile și titlurile SEO pentru conținut individual sau puteți utiliza șabloane care vor fi aplicate automat.
 • Descrieri de rețele sociale – Puteți gestiona modul în care imaginile și conținutul dvs. vor fi afișate pe Twitter, Facebook și alte site-uri de rețele sociale.
 • Concentrați analiza cuvintelor cheie (pentru mai multe cuvinte cheie) – Puteți vedea cât de optimizat este conținutul site-ului dvs. pentru anumite cuvinte cheie pe care le introduceți.
 • Harta site-ului XML – Nu trebuie să vă bazați pe harta site-ului WordPress implicită. Acest plugin vă permite să creați un sitemap XML care este mai personalizabil pentru nevoile dvs.
 • Schemă/date structurate – Puteți seta o schemă la nivel de site. De asemenea, puteți gestiona schema pentru anumite secțiuni de conținut.
 • Consola de căutare – site-ul dvs. poate fi conectat la Google Search Console pentru a trimite automat hărți de site. De asemenea, puteți vizualiza analizele Search Console în tabloul de bord WordPress.
 • Graficul de cunoștințe și SEO local – Site-ul poate fi optimizat pentru rezultatele căutării locale.
 • SEO pentru imagini – Etichetele de titlu și alt pot fi atribuite automat pentru a ajuta la îmbunătățirea optimizării motorului de căutare a imaginilor.
 • Sugestii de linkuri interne – În timp ce lucrați în editor, Rank Math vă va recomanda conținut suplimentar de pe site-ul dvs. spre care să vă conectați.
 • Contor de linkuri – Vedeți multe link-uri externe și interne pentru postări și pagini.
 • Redirecționări – Adăugați și gestionați redirecționările 301 și 302.
 • Monitor 404 – Puteți urmări erorile 404 de pe site.
 • Google Analytics – Adăugați codul de urmărire Google Analytics și vizualizați statistici din tabloul de bord WordPress.
 • Basic WooCommerce SEO – Optimizare de bază WooCommerce SEO, cum ar fi adăugarea de descrieri și titluri pentru magazin și produse.

Optimizare pentru WooCommerce

Mulți utilizatori WordPress folosesc WooCommerce pentru a-și alimenta magazinele online. Din acest motiv, au nevoie de un plugin SEO bun care se integrează cu WooCommerce și oferă diverse setări de optimizare SEO WooCommerce.

Cu ajutorul Rank Math poti optimiza foarte usor un website de tipul magazin online iar performatele obtinute sunt foarte bine.

Descarca Rank Math

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

MyElectrica login aplicatie Electrica Furnizare

Cum te loghezi in aplicatia MyElectrica...

Black Friday la eMag are loc vineri 10 Noiembrie

Black Friday la eMag are loc...

Cetatea Brasov – obiectiv turistic pe Dealul Straja

Cetatea Brasovului este un obiectiv turistic...

Webcam Gara de Nord Bucuresti

De curand avem un webcam din...

Complex Paradisul Acvatic Brasov – Pret si Program

Complex Paradisul Acvatic Brasov este un...

Partia Buscat webcam live partie

Webcam live de la partia Buscat....