Contact Emag – call center

on

- Advertisement -

eMAG contact informatii comenzi efectuate prin aplicatie sau website. Apeleaza la ajutor atunci cand ai o problema si vrei sa o rezolvi rapid prin serviciul de suport clienti eMag.

Cum intram in legatura cu serviciul de relatii cu clientii de la eMAG atunci cand dorim sa intram in contact cu un operator call center.

Analizam toate modalitatile de a intra in contact cu eMAG in cadrul acestui articol si care sunt motivele pentru care este necesar sa apelam la serviciul de suport clienti eMAG.

Contact eMAG – sesizari si informatii

Pentru a intra in contact cu cei de la eMAG pentru suport comenzi sau anulare comanda la eMAG este avem la dispozitie urmatorul numar de telefon:

- Advertisement -

Telefon EMAG: 021 200.52.00
Contact Emag pe mobil : 0722.25.00.00

De ce ai nevoie de suport client la eMag ?

In anumite situatii suntem nevoiti sa apelam serviciul de relatii cu clientii de la eMag pentru a solutiona situatiile in care se afla o comanda sau mai multe comenzi. Am identificat mai multe situatii ce pot aparea atunci cand ai o comanda la eMAG.

Ce probleme pot aparea ?

  • produsele nu au fost expediate;
  • probleme la retur produse;
  • comenzi si retur eMAG;
  • situatii ce tin de garantia produselor;
  • alte probleme legate de serviciile oferite prin platforma Emag.

Suport clienti eMag

Numerele de telefon pentru suport clienti NON STOP pentru: comenzi, reclamatii, anulari comenzi sunt cele publicate mai jos.

Linie call center eMAG 021 200.52.00 – indisponibil

Atentie daca ai gresit o comanda sau pur si simplu nu o mai vrei este necesar sa sunati in termen de 24 de ore de la momentul cand ati plasat comanda pentru anulare comenzi eMAG.

emag contact

Despre eMag

eMAG este o companie din România, deținută de Naspers, care se ocupă cu vânzarea online de echipamente și componente IT, electronice, electrocasnice, articole de îngrijire personală, produse auto, articole sportive, cărți, muzică, filme, mobila si produse pentru casă și grădină, petshop, articole pentru copii, jucarii.

In prezent eMAG este cel mai accesat magazin online din Romania fiind unul dintre preferatele noastre in materie de IT sau componente electronice.

Cum fac o sesizare la eMAG

Sesizarile Emag se pot face pe email prin formularul de contact disponibil in linkul de mai jos:

Formular contact 

In cel mai scurt  timp posibil un agent eMAG  va prelua solicitarea sau reclamatia dvs pentru o solutionare prompta. Intrucat eMag are acum si un sistem marketplace bine integrat, verificati inainte de a face o sesizare daca produsul sau produsele comandate au fost vandute exclusiv de eMag.

Livrare eMag

Prin serviciul Emag Genius beneficiezi de livrare gratuita doar pentru produsele marcate cu simbolul GENIUS.

Livrarea produselor se poate face direct la adresa prin curier sau la easy Box eMag. Nu uita, pentru orice informatie cu privire la produsele comandate prin eMag poti apela la suport clienti din rubrica contact emag. 

website: emag.ro

 

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Partia Buscat webcam live partie

Webcam live de la partia Buscat....

Salina Slănic Prahova – Program si pret bilete 2023

Salina Slănic Prahova reprezinta un obiectiv...

Salina Turda – Program si pret bilete 2023

Salina Turda reprezinta punctul de atractie...
WebTur Media