Cabana Susai Predeal

Cabana Susai din Predeal este unul dintre cele mai frumoase trasee turistice pe care le poti parcurge atunci cand iti doresti un pic de aventura.

Traseu Cabana Susai Predeal

- Advertisement -

Marcaje de urmat pentru traselul la cabana Susai:

  • bandă roșie: Cabana Susai, traseu din Predeal
Traseu ușor de aproximativ 1-1 ,  5 ore
Accesibil tot timpul anului
Marcaj: bandă roșie
Lungime traseu: aprox. 2,7 km
traseu cabana susai
Access: traseul se poate parcurge pe drumul forestier cu atv, snowmobil, bicicletă, mașină de teren sau chiar pe jos ori pe poteca din pădure marcată cu bandă roșie pentru drumeție. Sunt practic 2 trasee care se intersectează in unele puncte, un drum forestier și o potecă prin pădure pentru drumeți.

Cabana Susai Iarna

Iarna traseul catre cabana Susai este unul de poveste mai ales ca, in zona statiuni Predeal avem parte frecvent de ninsori iar peisajul devine unul de poveste.

Cabana Susai iarna devine unul dintre punctele de atractie pentru numerosi turisti mai ales ca, odata ajunsi la Susai te asteapta un meniu pe cinste din care nu lipseste vinul fiert si preparatele din carne.

cabana susai iarna

- Advertisement -

Pe langa peisajul de poveste si drumul pana la cabana Susai, in preajma sarbatorilor de iarna cabana Susai este gazda pentru toti cei ce doresc sa petreaca clipe de neuitat intr-o atmosfera de poveste cu multa zapada si voie buna.

Webcam Cabana Susai Predeal

Prin sistemul de webcam cabana Susai putem urmarii imagini live surprinse de pe platoul cabanei Susai si putem vedea atmosfera din jurul cabanei.

Telefon cabana Susai: 0268 457 204

Webcam in curs de instalare…

Nou publicat

Recomandam

Centru de Suport

Intra in legatura cu echipa de suport si informare.